Är du i startgroparna att bygga upp ett nytt kontor, men har en begränsad budget där du inte vill lägga för mycket pengar på möbler? Då är begagnade kontorsmöbler något för dig. Vi erbjuder möbler till lägre priser utan att du för den saken skull måste ge avkvall på kvaliteten.

Begagnat gynnar miljön

Begagnat är inte bara bra för plånboken, det gynnar även vår miljö. Otaliga är de köp som görs idag där möbler används långt under sin livslängd för att sedan bytas ut. Detta anstränger vår miljö, både ur en tillverkningssynpunkt, men även när det gäller hantering av de möbler som slängs.

Mer komfort med begagnat

Många gånger är begagnade kontormöbler de bästa, den anställda uppnår en omedelbar komfort och slipper till exempel “sitta in” en kontorsstol eller stolen kring konferensbordet. Hos oss på BBS Möbler hittar du begagnade kontorsmöbler som direkt kan ge dina anställda den bekvämligehet som krävs för att kunna arbeta längre pass utan att få ont i rygg och ben.

Begagnade kontorsmöbler gynnar alla

Möbler för den medvetna

Att återanvända saker i dagens samhälle blir en allt större fråga för fler och fler personer. Varför konsumerar vi så hårt som vi gör? Räcker verkligen jordens resurser till och isådana fall, hur länge? Det har under de senaste åren gått upp för de flesta människor att vi måste tänka långsiktigt, vi måste tänka hållbarhet och sluta överkonsumera i den takt vi gör.