Okategoriserade

Välja bilförsäkring

Jag tycker jag lever i ett digitalt samhälle. Jag är van att saker och ting går snabbt och att det alltid är tillgängligt. Jag har precis bestämt mig för vilken bil jag ska köpa. Jag vet också att jag bör ha en helförsäkring. Men om man är 25, man och bor i Stockholm så är även billiga bilförsäkringar dyra. Jag har suttit och jämfört olika försäkringsbolags erbjudanden och villkor. Det mesta är utformade typ ”Vi täcker allt förutom vanliga olyckor”. Jag vill ju ha en försäkring som säger tvärt om. Jag vill ha en försäkring som täcker allt förutom att man kör på en känguru och får bilen att rulla runt.

Jag hittade (äntligen) en bra webbtjänst för att jämföra bilförsäkringar. Där kunde jag knappa in uppgifter om mig och min bil för att se vilket bolag som gav mig bäst villkor och till vilket pris. Så om du ska försäkra bilen så kan jag verkligen tipsa om denna sajt. Det var lätt för mig att se vilket bolag som verkade genomgående bra oavsett vilka uppgifter som jag knappade in. Men det gäller också att kolla upp recensioner på dessa bolag. Är kunderna verkligen nöjda? Har de fått pengar för sina olyckor? Dock så är väl just försäkringsbolag svåra att hitta bra recensioner om. Men man får väl välja de som har minst dåliga recensioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>