Okategoriserade

Bli snabbt av med hälsprickor

Det har kommit en ny mirakel salva som vårdar om dina fötter. Jag vet att jag inte brukar vara sparsam med att ge beröm och uppmärksamhet till bra produkter eller idéer. Men jag vill säga så här: Om ni ska testa något mot torr hud på fötterna så ska ni testa footmender.

Min sambo har länge haft hälsprickor och förhårdnader på fötterna. Det har kommit och gått, ibland har det gjort ont och ibland har hon inte tänkt på det. Det är värre på sensommaren och hösten än övriga året. Jag vet inte hur många krämer och salvor hon har testat innan. Hon är inte så öppen med det. Jag är inte heller den som frågar vad alla (20?) salvor är till för. Men i alla fall. Hon berättade för mig nyss att hon börjar testa footmender efter att hon hade sett TV-reklamen. Hon var märkbart förvånad att det faktiskt fungerade som reklamen hade utlovat.

Hennes fötter är lena som en babymage efter 2 veckors behandling. Inga mer ömma hälar, inga sönderrivna strumpbyxor, ingen mer compeed. Jag vill hylla denna salva på min sambos vägnar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>